Icewings

Un blog din “neamul” blogurilor…

Proteste in Franta

In urma cu o sapt, a inceput nebunia impotriva votului din senat a legii pensiilor!

Marti, 12 Oct in toata Franta au fost 250.000 de oameni pe strazi protestand. Printre ei se afla chiar si tinerii din licee si facultati.

De saptamana trecuta, 80% din rafinariile din Franta sunt in GREVA in semn de S O L I D A R I T A T E, motiv pentru care azi ( sambata) este o problema sa mai gasesti o statie peco unde sa gasesti benzina, motorina sau gaz…. si situatia incepe sa se imputa.

Astazi, 16 Oct incepand cu ora 14 este asteptat cel de-al 2-lea protest masiv….unde sunt asteptati in strada peste 350.000 de fracezi..din toate sindicatele(transporturi aeriene, terestre si maritime, educatie, justitie, sanatate, finante…..ABSOLUT TOTI)

Ceea ce e si mai dragut, este faptul ca …legea pensiilor este votata, de martea viitore… totul se va bloca definitiv…..:)

Am urmarit si eu pe Antena 3 ce s-a intamplat zilele astea in Ro….fratilor, ati auzit de SOLIDARITATE? Cum e posibil ca un ministru sa declare…ca toti vor primi stimulentele pe Aug si Sept…si la ora dupa..declara….numai cei care merita…..vor primi acei bani!!! Ca a 2-a zi…piticul schiop sa declare ca el nu da nici un stimulent…pentru bugetari…:)

Chiar nu va dati seama ca multi dintre voi sunteti amagiti cu vore in vant si gogosi?

Am citit pe un site…..o replica ce m-a amuzat enorm…”sa traiti cum ati votat” Doamne cata dreptate are….:)))) (eu am votat galben si rosu`)

Chiar sunt curios…care este parerea voastra…si daca va ganditi sa faceti cumva o comparatie fie ea si imaginara…a ceea ce se intampla in Franta si ce se intampla in RO?

Am auzit ca se asteapta o iesire in tara de 150.000 de oameni…contra guvernului….! E oare posibil? Aveti oare atata sange in OO incat sa fiti solidari si sa va ajutati reciproc pentru a taia raul de la radacina?????

Hm…

HAi NEATA!!

Advertisements

October 16, 2010 - Posted by | Ganduri | , , , , , , ,

1 Comment »

  1. Mai avem de invatat pana sa ajungem solidari noi. Ca sa se faca ceva ar trebui blocat intregul sistem bugetar, peste tot si repornit doar atunci cand lucrurile se vor schimba. Parerea mea insa este aceea ca exista o frica imensa a nu pierde si putinul ramas. Lupta cu sistemul fix asta inseamna…ca si asa mai trebuie niscaiva disponibilizari.Seamana al dracului faza asta cu metoda comunista….doar ca nu se mai merge la inchisoare ci se disponibilizeaza. Frica asta este cea care ne paralizeaza, zic eu. Totusi nu cred ca va mai dura mult situatia actuala, in ideea ca va pica acest Guvern. Evident insa ca cel care ii va urma va promite schimbari dar va face exact la fel. :)) Tre’ sa fi de-a dreptul orb sa nu vezi asta.
    Mie-mi pare rau ca nu mai traieste Caragiale…ca ar intalni d-alde Farfuridi si Branzovenescu la tot pasul.

    Comment by Crissa | October 19, 2010


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: