Icewings

Un blog din “neamul” blogurilor…

Ce caut eu in lumea asta?

Uite cum, inloc sa servesc patria franceza, stau sa postez pe blog. ๐Ÿ™‚

De multe ori ne intrebam carei lumi apartinem. Multi au spus-o si auzit-o de la altii…”eu nu ma regasesc in lumea asta”…”trebuia sa fi trait in alta perioada”… “lumea asta nu e pentru mine. nu-i apartin. nu-mi apartine”

Ok. am ajuns cu totii la concluzia ca exista niste discrepante, (prefer sa le numesc asa, decat frustrari) deh. nomazilor, ce sa va fac, crucea aia trebuie s-o care cineva si mai ales cand ti-o pun altii in carca si apoi mai adauga si bolovani, poate nu o fi destul de grea. ๐Ÿ™‚ Destepti domne, ce sa le faci….iar noi plebea, mai mici si mai prosti…ne supunem… Sa restauram sclavagismul…:))))

Dar sa revenim, ceea ce vroiam defapt sa spun, este…ca…. dupa ce ca avem sansa odata la 1 milion…sa intalnim dragostea, sau ce dracului o fi aia, ii dam cu piciorul ๐Ÿ˜‰ EH? Vi s-a intamplat?:) Sunt convins ca da…:) Dar ce mai conteaza? Romanul e priceput la toate, seminte, politica, fotbal si mai ales in a conduce vietile altora…phoaaa… astia chiar se cred niste dumnezei mai mici…(iertare, dar nu meritati D)! Ahhh si nu am termina… suntem campioni mondiali la dat cu bata-n balta ๐Ÿ™‚ Dahhh…..cred ca am atins toate punctele forte… sau nu.. ๐Ÿ˜› (oricum, la capitolul corason, suntem “the best”)

Fratilor…un lucru e clar, o gasim sau nu…(iubirea/dragostea), o apreciem.. sau nu…dar cel mai grav….este ca atunci cand o avem, nu stim sa o pastram.

Asta noapte, in loc sa dorm…..surpinzator, nu am iesit! (asa cum probabil as fi facut prin alte parti), am tras laptopul in brate si m-am uitat la un film SUPERB!!! Un film..pe care l-am vazut de 15 ori…o sa-l mai vad de 300 si nu o sa ma satur “Hanover Street”.

O superba proveste de dragoste, in timpul celui de-al 2-lea Razboi Mondial… ce incepe cam asa… HEHEEHEH (doar nu credeti ca ma apuc sa va povestesc) ๐Ÿ™‚

“London 1943,

It was a time when the choises were clear, a time when death was closer… so life was more precious.

It was a time of courage and honor…of passion and sacrifice

This is the story of 2 people… swept up in that time… who met… and fell in love”

NO MORE WORDS!!!

See ya later, aligators ๐Ÿ™‚

Over and out

Advertisements

December 3, 2008 - Posted by | Ganduri | , , , , , ,

5 Comments »

 1. โ€ฆโ€eu nu ma regasesc in lumea astaโ€โ€ฆโ€trebuia sa fi trait in alta perioadaโ€โ€ฆ โ€œlumea asta nu e pentru mine”
  …astea-s vorbele mele si e adevarat,asta simt,
  Frumos film,l-am vazut de 3 ori…il am pe dvd;)

  Comment by carmen | December 4, 2008

 2. bre, ce-ai cu bolovanii? eu sunt mandra ca am un bolovan in carca ca al meu ๐Ÿ˜€

  Comment by Angela | December 4, 2008

 3. da!… cu ghilimelele de rigoare, stiu ca e cacofonie. da’ just in case, ca sigur se trezeste vreun carcotas sa-mi zica ceva… :))

  Comment by Angela | December 4, 2008

 4. iote ca o sa va uimesc… ei bine eu ma gasesc in lumea asta… si vad cum tot ce se intampla in jurul meu se potriveste ca o manusa :D… logic glumeam… cum sa se potriveasca?… nu se potriveste… dar ma regasesc in lumea asta… daca traiam in alta lume nu cred ca i faceam fata… abia pot sa ii fac asteia… dar imi place lumea in care traiesc si o sa incerc sa traiesc cat mai bine in ea chiar daca in jurul meu se intampla numai lucruri ciudate:D ai pup iu frate miu

  Comment by ralukam1r | December 4, 2008

 5. Asa….Acum dupa ce am vazut si eu filmul (cu intreruperile de rigoare :P) pot spune ca mi-a placut mult… Pana la urma…toti cautam acelasi lucru, adica povestea aia de dragoste despre care sa ne amintim o viata… si nu conteaza unde si in ce conditii o gasim… ๐Ÿ™‚
  Despre prezenta pe lumea asta nu-s tocmai omul potrivit care sa vorbeasca. Nu ma regasesc in ea…Asta e… ๐Ÿ™‚

  P.S. Promit sa iau lectii de “citit printre randuri” la textele de pe Google :))

  Comment by Crissa | December 11, 2008


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: